Grafstil Pantalles | serigrafia i Impressió digital

Grafstil Negro

SERVEIS

En Grafstil, oferim un servei de projectes personalitzats en PLV (Publicitat al Lloc de Venda) que s'adapta a les necessitats específiques de cada client. Estem orgullosos de crear solucions a mida que realment es destaquen i promocionar els teus productes o serveis.

La nostra costum de fabricació és 100% personalitzada, el que significa que podem abordar la totalitat del projecte de manera integral. Des del disseny inicial fins a la fabricació i final de la instal·lació, hem de tenir cura de tots els detalls per assegurar resultats excepcionals.

És important assenyalar que en Grafstil no ens acaba de fer el marxandatge convencional. Som especialistes en el desenvolupament de productes exclusius i únics que es destaquen en el mercat. El nostre enfocament personalitzat ens permet crear solucions innovadores destacar de la competència i captar l'atenció del seu públic objectiu.

El nostre equip de professionals altament capacitats i amb experiència professionals estan preparats per materialitzar les seves idees i convertir-les en realitat. Si heu d'expositors, mobles, cartells, o qualsevol altre element PLV, estem preparats per superar les seves expectatives.

Confiança Grafstil a prendre la seva imatge de marca al següent nivell amb projectes a mida i personalitzat de fabricació. Anem a treballar junts per crear productes únics que conduirà el seu èxit en el mercat.

Contacti'ns avui i de descobrir el poder de la personalització en la seva estratègia de màrqueting

IMG_2654

Fabricació de PLV

Com a especialistes en el punt de venda de visualització, produir mostra, la senyalització, el mobiliari, els adhesius i els elements d'aparadorisme per a fires i esdeveniments. 

IMG_2574

Tall i gravat làser

Amb el nostre làser de tall, podem produir i tallar peces en diferents tipus de plàstics i materials, garantint la precisió i qualitat en cada projecte.

Tampografía

Serigrafiat / Tampografia

En el nostre departament, serigrafia, impressió-los en peces de diverses mides i plàstics, utilitzant composicions pantone procés de colors, tintes i pigments amb efectes.

Rotulación

Retolació i impressió digital

Gràcies a la combinació de retolació i impressió digital, hem de cobrir tots els tipus de llocs de treball, des de la decoració dels estands, façanes, etc.

IMG_2705

Disseny i prototips

Ens disseny i prototipus per avaluar la viabilitat de la producció, assegurar l'èxit de resultats. 

Maquetación

Disseny a mida

El nostre equip de creatius es desenvolupa dissenys personalitzats que s'adapten a les teves necessitats i reflectir la identitat de la teva marca.